Modatutti med Donia och Sandi på plats i Fotografiska för att bevaka Kirsty Mitchell *Wonderland*

I torsdags var modatutti på plats i  Fotografiska, på utställningen ”Wonderland” av Kirsty Mitchell. Projektet Wonderland var som en saga. Kirsty Mitchell har skapat en bok och tavlor av helt fantastiska bilder som beskriver hennes barndom. Tavlorna var i hög kvalité och detaljer var ett stort fokus!

Röda mattan, konstutställning, ett glas bubbel och kvällen kunde inte bli bättre! Upp till hundra personer var på plats och stämningen var avslappnad och härlig. De lila lamporna o de nersänka lamporna gav en fantastisk känsla för utställningen och man fick inte nog av den fina utställningen.

Wonderlands magiska kreationer och skogsscenerier både berör och fascinerar. Mitchell inledde sitt intensiva, 5 år långa projekt sommaren 2009, några månader efter hennes mammas tragiska död i cancer 2008. Skapandet blev hennes flykt från en smärtsam verklighet, och hon sökte sig tillbaka till den gemensamma sagovärld de hade delat under hennes uppväxt. I skogen runt hemmet lät Mitchell fantasins karaktärer klättra ut framför kameralinsen.

Nedan har vi celebriteter på plats som besökte denna härliga Wonderland utställning av Kirsty Mitchell!! Se vilka celebriteter som fanns på plats och gick röda mattan!

Modatutti med Donia Movazzafi, Sandi Malki & Mauricio Rojas
Tackar Jonas Andersson på WHP
för medverkan i Kirsty Mitchell Wonderlandutställning på Fotografiska

Wonderland av Kirsty Mitchell på Fotografiska

About The Author
-