Foto.Mauricio Rojas

Årets look. Tomas Sekelius
Modatutti med Vilhelm Oxhammar och Mauricio Rojas intervjuvar:

Hur känns det?– Det känns asballt, och jag är jättestolt och jätteärad att få representera årets look.

Man ser i dina ögon att du verkligen är lycklig!– Ja, ja men det känns verkligen som ett kvitto på att man gjort något bra. Har fått höra, Hej du är snygg, hej du är bra och så är jag väldigt inne med det här med beauty och mode så det känns jättekul och att få veta man är duktig.

Du har ju verkligen utmanat gränserna och satt en prägel på den här branschen vilket är fantastiskt-! Det planerar jag och fortsätta med.

Jag har sett en del av dig på gymnasiet som många andra ungdomar i mitt umgänge, hur tänkte du fortsätta med den delen?– Den vill jag ha kvar, youtube är ju min lilla baby den kommer aldrig sluta finnas där. Vare sig jag blir jätteintresserad av mode och fokuserar på det och har youtube litegrann. Men nu är jag litegrann i ett skede i mitt liv där jag inte vet vad som kommer hända i mitt liv, om ett år, för ett år sen hade jag ett hum om att jag skulle fortsätta med youtube men nu är det så många olika vägar som kan tas, men jag vill alltid ha youtube där.

Ser du fram emot ikväll och vad tänkte du ha på dig?– Jag ser absolut fram emot ikväll, jag kommer att ha på mig världens finaste päls som jag hittade på en pr-byrå, av Tove Wiik och hon har gjort en vit fuskpäls där det står flawless på längst ner, vilket är ett ord jag använt mig av enda sen jag startade youtube så jag tänkte att den är gjord för mig, fast den är inte gjord för mig. Till det ska jag ha en skjorta av remake med en typ av bomberkrage och så ska jag ha utsvänga byxor. och sen ett par feta klackar till det

Favoritmärke eller desginer? – wow eh, jag tror att jhag säger Gucci, jag vet inte vad jag tycker om att det på sistone har blivit ett ungdomsmärke som inte känns lika fint och lika exklusivt längre, och plus känner jag samma om LV, spelar ingen roll om man köper en LV väska längre för att alla har den, så jag hoppas inte att det kommer bli lika inom parantes basic som LV men jag tycker dem är skitsnygga kläder.

Roligaste eventet i år? – Ja, två stycken, Guldtuben och Qx galan, guldtuben för att jag vann ett pris där och det är ett youtube event och då blir det mysig stämning för man känner typ allihopa,  och Qx för det var för så otroligt känslosamt, dem hade flygit in en mamma från orlando vars son som hade gått bort i den här terrorattacken mot den där gayklubben och så stog hon och berättade sin historia i ca 20 min hur det var när hon fick samtalet och det var så otroligt hemskt så, man kunde höra en nål tappas i hela Cirkus, samtidigt var det också feta nummer så man skrattade man grät, och där vann jag också ett pris, men jag är väldigt taggad på Ellegalan, har aldrig vart där tidigare så det ska bli sjukt kul.

Modatutti kör på!!

Vi hörs: Vilhelm Oxhammar & Mauricio Rojas

Tomas Sekelius, Årets look på Elle Galan 2018

About The Author
-