Press picture Icona Pop 2017. Photographer Fredrik Etoall, Stylist Christopher Insulander, post production / retouch Christina Fjellström

Vi har tidigare sett dem dela ut och få priser, gå som gäster på röda mattan samt uppträda under den legendariska efterfesten men Modatutti kan nu meddela senaste nyheten!!

I år kommer vi äntligen få se Aino Jawo och Caroline Hjelt, som tillsammans bildar popduon Icona Pop, agera konferencierer för galan.

Popduon Icona Pop leder ELLE-galan 2018

Nu är det återigen dags att samla Sveriges modeelit för årets första och största modefest. Efter höstens succé i TV-programmet “Så mycket bättre” är ELLE stolta över att nu kunna avslöja att ELLE-galan 2018 kommer att ledas av den världskända popduon Icona Pop.

Modatutti har tidigare sett dem dela ut och få priser, gå som gäster på röda mattan samt uppträda under den legendariska efterfesten. I år kommer vi äntligen få se Aino Jawo och Caroline Hjelt, som tillsammans bildar popduon Icona Pop, agera konferencierer för galan.

– Vi är så glada över att få hosta årets ELLE-galan! När vi fick frågan var det inget tvivel om att vi vill göra det – vi älskar ELLE-galan och detta blir vårt tredje år att delta på plats. Det är alltid ett grymt gäng som arrangerar och stämningen har alltid varit magisk! Vi är supertaggade! säger Icona Pop till ELLE. 

Icona Pop slog igenom 2012 med hitsingeln ”I love it” och har sedan dess nått stora framgångar internationellt. De har bland varit på världsturnéer med artister som Katy Perry, One Direction, Miley Cyrus, dominerat topplistorna, certi erats 23 platina världen över samt tilldelats utmärkelser och nomineringar i Grammis, P3 Guld och Billiard. Denna höst har vi även sett dem medverka i TV4s populära serie ”Så mycket bättre”.

Mode och musik går hand i hand och Icona Pop har alltid lyft svenskt mode i världen. Jag är otroligt stolt och glad över att Caroline och Aino sprider sin energi och stjärnglans över årets ELLE-gala, säger Cia Jansson, chefredaktör för ELLE.

ELLE-galan 2018 går av stapeln den 19 januari på Grand Hôtel i Stockholm och innebär i år startskottet på Stockholm Fashion Week som pågår mellan den 21 och 23 januari. Galan syftar till att hylla framstående svenska modeskapare och svenskt mode samt för att skapa intresse för mode och stil och Modatutti kommer att vara på plats !! 

För alla nyheter om ELLE-galan 2018 gå in på ELLE
Ett tack från Modatutti till: Elle, Stockholm Fashion WeekBindefeldab

 

Popduon Icona Pop leder ELLE-galan 2018

About The Author
-