Då var det dags för Modatutti att informera om Elle Galan 2020 , en mode event som har allt och är årets höjdpunkt inom Svensk mode. Ett privilegium för Modatutti att kunna vara delaktiga i ett så stort mode event som nästa ger modefeber i hela Sverige.

Vi börjar först med att presentera de nominera till Årets Look på Elle Galan 2020.

De nominerade är;


Amie Bramme Sey
 – journalist, poddare och programledare, en viktig röst som inspirerar i både ordval, kläder och makeup.

Bahar Pars – skådespelare, regissör, skribent och poddare som inspirerar och sticker ut med både budskap och look på såväl scen som röd matta.

Cajsa Wessberg – färgstark modell, illustratör och influencer som är trogen sin (coola!) frisyr och är en mästare på att leka med hela färgskalans palett från topp till tå.

Imane Asry – influencern bakom kontot @fashionwithfaith som både bär upp en flawless glowmakeup och skandinavisk minimalism i sann citychic anda.

Mouna Esmaeilzadeh – läkare, neuroforskare och entreprenör, en powerkvinna av rang med kunskap och driv som speglar av sig i hennes karaktäristiska look.

Sarah Klang – låtskrivare och grammisprisad sångare med en förtrollande röst och okonstlad countrylook som inspirerar både på och vid sidan av scenen.

 

By Modatutti i samarbete med Elle, M.Bindefeldt 

Nominerade till Årets Look Elle Galan 2020

About The Author
-