Lite nytt om Miss Vanity.
I november lanseras KappAhls nya underklädeskollektion, Miss Vanity, som en fortsättning på kollektionen Wear it like a Star med skådespelerskan och modellen Izabella Scorupco framför kameran. 
 
– Det var självfallet uppenbart och naturligt för mig att jobba med KappAhl. Jag har växt upp i Sverige och KappAhl är ett av våra största klädföretag. Det är ett märke vi svenskar är väldigt stolta över och jag är exalterad över att vara en del av det, säger Izabella Scorupco. 
Miss Vanity är en sensuell och vacker underklädeskollektion med detaljer som spets, rosetter och pärlor. Färgerna går i pudriga toner som dimrosa, vanilj och nougat, samt finns även i klassiskt svart.
Materialen och detaljerna är valda med omsorg och ger en sofistikerad kvinnlig känsla och look. Kollektionen innehåller flera olika modeller på BH och trosa samt body och kimono. 
 
Legendariska fotografen Terry O’Neill står bakom kameran för kampanjen. Terry startade sin karriär redan på 60-talet med att porträttera ikoner som Audrey Hepburn, Brigitte Bardot och Frank Sinatra, och har sedan dess fotat alla stora världsstjärnor som Kate Moss, Amy Winehouse och Madonna. 
Priser Miss Vanity:
BH 199 – 349 SEK
Trosa 79,50 – 149 SEK
Body 299 SEK
Kimono 399 SEK
Kollektionen säljs i butik och online på webbshoppen från och med vecka 45.

 

Miss Vanity – Izabella Scorupco i KappAhl’s nya underklädeskollektion

About The Author
-