Den 6 maj lanserar KappAhl kollektionen ”Dreams Through a Lens”. En kollektion bestående av hållbara kläder med hög modegrad. Den namnkunniga och internationellt erkända fotografen Mary McCartney, dotter till Paul och Linda McCartney, har fotograferat och filmat kampanjen och har även medverkat kreativt i konceptet.

Kollektionen domineras av toner i blått och vitt, tunna material och grafiska mönster och består bland annat av en skjortklänning i ekologisk bomull, byxor i ekologiskt linne samt en bikini som är tillverkad av återvunnen polyester som bland annat görs av petflaskor.

– Jag fastnade för KappAhls idé om en hållbar kollektion som kan leva länge. Kollektionen är väldigt lättburen, stylish och chic. Mitt favoritplagg är skjortklänningen i ekologisk bomull. Den har en snygg form, materialet är mjukt och så gillar jag det tunna skärpet, säger Mary McCartney.

Alla plagg i kollektionen är tillverkade i ekologisk bomull, ekologiskt linne och återvunnen polyester. Den är framtagen med mindre åtgång av vatten, energi och kemikalier och har klassiska snitt som gör att plaggen lever längre. – Vi är stolta över att presentera vår nya kollektion Dreams Through a Lens i ett unikt samarbete med Mary McCartney. Mary är en fantastisk tillgång i detta sammanhang, både vad gäller hennes engagemang för hållbarhetsfrågor, hennes talang bakom kameran och hennes kreativa delaktighet, säger Joakim Holmstrand, marknadsdirektör på KappAhl.

Kollektionen finns tillgänglig i butik och online från den 6 maj 2015.
Modatutti informerar!!!

Onsdagen den 29/5 hölls en härlig event av Michael Bindefeld som Modatutti var inbjudna till på Fotografiska.  KappAhls modevisning och event: Dreams through a lens – en kollektion med hållbart mode fotograferad av Mary McCartney. En fantastisk modevisning med fina plagg. 
Lyxig och väldigt bra event som vanligt av Michael Bindefeld AB

 

 

Modatutti i samarbete med Bindefeld

 #modatutti #bindefeldab #MaryMcCartney #Kappahl

KappAhl i samarbete med världskända fotografen Mary McCartney

About The Author
-