Välkomna till Hotel Kungsträdgården – The King’s Garden, ett personligt hotell i en elegant byggnad från 1700-talet.

Den 24 mars 2015 arrangerade Petré invigningen av det otroligt eleganta och nyöppnade Hotel Kungsträdgården och Mauricio Rojas från Modatutti med sällskap Jessica Rojas Severin var inbjudna och blev varmt mottagna av Jörgen Björnstad (VD) vid entrén. Där fanns också en stor mängd glada och nyfikna gäster och däribland kändisar, det fanns champagne och smakfulla snittar från hotellets franska brasserie och kvällen rullade på i en skön stämning.

En jazzduo sjöng franska låtar, utvalda hotellrum och fina salonger var givetvis öppna för gästerna att titta in i och beundra och känna på miljön, en rundvandring i hotellets charmiga byggnad gjorde att gästerna fick se mer än bara de uppenbara hotellytorna. Press från olika kanaler fanns på plats från denna härliga hotel som inger en härlig mysig känsla som gör att man trivs och slappnar av direkt. En franskt inspiration, mysig och varm stämning med bra belysning och inga kalla ytor ger King´s Garden något speciellt som gör att den sticker ut i mängden av alla hotel.
Hotel Kungsträdgården ligger centralt mellan Gallerian och Kungsträdgården och deras Brasserie Makalös levererar högklassig fransk mat med kockar från Paris.

Modatutti tog bilder för att ge er en inblick i ett hotel som har det lilla extra!
Fotograf: Mauricio Rojas

Modatutti med Mauricio Rojas tackar Jörgen Björnstad för en fantastisk kväll och önskar Hotel Kungsträdgården -The King´s Garden det bästa
Ett tack också till arrangören Petré som gjorde en bra tillställning.

Jörgen Björnstad, VD
välkomnar er till Hotel Kungsträdgården

Västra Trädgårdsgatan 11B, 111 53 Stockholm
Telefon 08-440 66 50

Invigning Hotel Kungsträdgården – The King’s Garden.

About The Author
-