Modatutti informerar om att Glenn Strömberg både designar och frontar KappAhls vårkollektion 2015.

Nu presenterar KappAhl resultatet av vårens designsamarbete med Glenn Strömberg. I en kollektion bestående av ett dressat herrmode med italienska influenser visar Glenn upp plagg så som blazrar, skjortor, byxor och shorts samt snygga tröjor och accessoarer.

– Jag är riktigt nöjd med kollektionen och mitt absoluta favoritplagg är jeansskjortan. Jag hade höga krav på hur den skulle se ut och den blev exakt som jag tänkt mig; tryckknappar, rätt jeansfärg och helt rätt längd, säger Glenn Strömberg.

Kampanjen har fotograferats i Italien.
Kollektionen landar i utvalda butiker den 9 april.

 

 

Modatutti informerar!

Kappahl
BindefeldAB

Glenn Strömberg både designar och frontar KappAhls vårkollektion

About The Author
-