Fifty-shades-Press-kappahlI ett unikt samarbete med succéförfattaren av trilogin Fifty Shades of Grey har KappAhl designat en exklusiv underklädeskollektion som andas elegans och sensualitet. Referenspunkterna från boken är genomgående i kollektionen och den initierade läsaren ser spår av böckernas karaktärer Christian Grey och Anastasia.

Trilogin har fascinerat en hel värld av kvinnor och nu väljer KappAhl att applicera denna succé i en exklusiv underklädeskollektion genom ett designsamarbete med böckernas världsberömda författare E L James.

– Det har varit väldigt spännande och lärorikt att vara involverad i en sådan process, från produktion av koncept till design och slutresultatet i kollektionen. Jag har varit ytterst involverad i alla steg och mina önskemål och förslag syns tydligt i kollektionens plagg, säger EL James.

Kollektionen är genomgående elegant. Med bh, trosa, negligé och stay-ups är det en komplett underklädeskollektion med materialval och siluett som passar kvinnor i alla former och storlekar.

Det har varit viktigt för både E L James och KappAhl att få alla kvinnor att känna sig bekväma och vackra i plaggen. Inte helt oväntat går plaggen i nyanser av grått och komplementfärger som rött och svart. Plaggen är utsmyckade med spetsdetaljer för en romantisk känsla.

– Vi letar alltid nya vägar att möta vår kund och det här är första gången vi på KappAhl genomför ett samarbete på det här sättet. Det ger oss en möjlighet att skänka våra kunder en känsla av lyx och flärd i vardagen. Slutresultatet är bättre än vi någonsin vågat hoppas på och vi är väldigt glada över E L James entusiasm och engagemang. Nu väntar vi med spänning på responsen från våra kunder, säger Carina Ladow, Sortiment- och Designdirektör, KappAhl.

Utöver underkläder består kollektionen även av en rad accessoarer. Accessoarerna är utformade efter några av böckernas signifikanta symboler, så som en silvergrå slips, halskedja med en nyckelberlock och elegant ögonmask i svart spets.

Modatutti tipsar med Mauricio Rojas.

Plagg finns i butik den 6 november 2013.

Fotograf: Jimmy Backius
Källa: KappAhl

 Se videoklipp här:

[youtube_sc url=”http://youtu.be/Uk25xF3rhR8″]

 

 

1345_Silverline_138_OK  1345_Silverline_130_OK

1345_Silverline_137_OK  1345_Silverline_133_OK

 

Fifty Shades of Grey by KappAhl

About The Author
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>