Modatutti informerar att det är det återigen dags att samla Sveriges modeelit för att under ELLE-galan 2018, hylla det gångna modeåret och kora de stolta vinnarna i femton priskategorier.

ELLE-galan 2018 går av stapeln den 19 januari och syftar till att hylla framstående svenska modeskapare och svenskt mode. De som har haft mest in ytande i modebranschen under det gångna året premieras för sina insatser inom mode och stil då några av Sveriges mest prestigefyllda modepriser delas ut, däribland Årets designer.

De nominerade till priset Årets designer består av tre designers som under året utmärkt sig inom svenskt mode. Vem av dessa som får den stora äran att ta emot utmärkelsen avslöjas på ELLE-galan, fredagen den 19 januari.

Nominerade till Årets designer 2018 är:

Juryns motiveringar lyder:

Carin Rodebjer, Rodebjer

“Personligt och signaturstarkt. Carin Rodebjer går från klarhet till klarhet med en urban, global look som klär den moderna kvinnan – i alla åldrar. Garderobsfavoriter för alla tillfällen!”

Frida Bard, HOPE

“Dam eller herr? Oviktigt! Frida Bard är designern som vågar utmana systemet med en look som uppmuntrar oss att tänka bortom garderobens könspolarisering. Nytt och energifyllt!”

Roland Hjort, Whyred

“Innovativt och överraskande. Roland Hjort upphör aldrig att förvåna med ständigt nya visionära silhuetter, paletter och konstfulla mönster. Samtidslook med hög modepuls!”

Alla nyheter om ELLE-galan 2018 samt information om ELLE-galans jury för Årets designer finner du på: ELLE

 

I samarbete med #ellegalan2018 #bindefeldab #modatutti

 

 

ELLE presenterar de nominerade till Årets designer 2018

About The Author
-