DSC04393

 

Det var en otroligt bra uppstyrd kväll av Bindedeld och ELLE teamet. Fin stämning rakt igenom och ett professionellt upplägg med visningarna och serveringen under kvällen. Väldigt många kända par med coola kläder och en ännu coolare attityd. Men en extra eloge ger jag till Kenza  Zouiten, Marie Serneholt och Elin Lanto som alla var pryda i sina fräscha, stilrena och söta sommarklänningar, alla från Ida Sjöstedt. Olika klänningar men alla gemensamt gav ett ytterst feminint yttryck.

Kenza Zouiten       DSC04356

Galan var underhållande med en viss humoristisk tappning av konferenciern Josephine Bornebusch, som fick publiken att både skratta och häpnas. Kvällens tema var tillexempel lite skämtsamt ”budget med klass”.

Den glamourösa och välordnade tillställningen låg under regi av Michael Bindefeld, (Sällskap med Marie) som var pryd med sin stiliga Commes Des Gareons hatt kvällen i ära!

Tre av årets nominerade  designer bjöd på visningar under kvällen. (House of Dagmar, Whyred & Altewaisaome) Dem övriga visningarna var designade av Robert Rydberg och Malinda Damgaard.

Den mest underhållande visningen enligt mig var Malinda D eftersom att den samtidigt bjöd på ett fart fyllt live framträdande av Ania Chorabik med sin låt ”push”. Samt på grund av dem unika/galna hattarna som modellerna bär under numret. Looksen var unika, men alla hade samma gemensamma svarta/svåra make up.

 

Stilrent från röda mattan  

Pingis Hadenius & Isabella Löwengrip

Isabella Löwengrip i sällskap av Pingis Hadenius. 
Isabellas klänning kommer från Asos, bälte från Tiger, väska från Chanel och skor lånade utav Pingis. 

Rebecca Simonsson

Rebecca Stella Simonsson, klädd i en vacker byxdress från FW14.

DSC04415

Therese Alexandersson i en klänning från Ida Sjöstedt. Väska från Hunkydory och skor från Valentino. 

Caroline Roxy

Caroline Roxy, klänning från Ida Sjöstedt Rihanna for River Island, och smycken från HÖRN.

 

Josefine Malmborg för Modatutti på plats för att bevaka Elle Galan 2014

 

ELLE Galan 2014

About The Author
-