Om två månader går årets största modeevent av stapeln, ELLE-galan 2015. Förberedelserna är i full gång och nu startar även ELLE:s årliga designtävling, som är ett samarbete med H&M, där en galakväll på ELLE-galan i den egna designen är det eftertraktade förstapriset.

Fredag den 16 januari är det dags för ELLE-galan, den viktigaste modehändelsen på året, på Grand Hôtel i Stockholm. Hela Sveriges modeelit är samlad och det bjuds på visningar, champagne, mingel och åtråvärda priser delas ut till de som modemässigt haft störst inflytande i modebranschen och hos svenska folket.

Nu kan även ELLE:s läsare få chansen att gå på den mytomspunna galan genom att designa sin drömklänning. Designtävlingen är ett samarbete mellan ELLE och H&M och i år står det ”gröna” i fokus. Galaklänningen ska ha en miljömedveten utgångspunkt för att gå i linje med att ELLE stöttar och hyllar miljömedvetet mode.

Vinnaren med en vän får gå på ELLE-galan, och H&M:s designteam kommer sy upp vinnarens drömklänning i ett unikt exemplar som hon får bära på galan. Vinnaren med vän får utöver de två galabiljetterna ett lyxigt dygn i Stockholm med övernattning på Grand Hôtel, fina presenter och överraskningar.

Läs mer om tävlingen och hur man deltar här: http://Ellegalan2015.elle.se/designtavling-ellegalan2015

Sista tävlingsdag är den 2 december 2014.

För alla senaste nyheter om ELLE-galan 2015, gå in på: http://Ellegalan2015.elle.se

 

//Mr.Rojas för Modatutti

Designa din miljömedvetna drömklänning i ELLE och H&M:s designtävling

About The Author
-